Hardlopen en afvallen

Beginnen met Hardlopen

Meer dan de helft van de Nederlandsers is te dik. Er zijn veel verschillende manieren van afvallen, van heel streng tot heel gemakkelijk. Maar werken deze dieëten nou echt? Ik ben van mening dat elk dieet best zou kunnen werken en dat er voor iedereen een dieet is die bij hem of haar past. Onderstaand artikel gaat over hoeveelheden en is een vrij simpel dieet en je zal er ook niet veel en snel van afvallen. Maar is wel een dieet dat werkt en is zeker de moeite waard om te proberen!

Hoeveelheden

De normale hoeveelheden komen van het voedingscentrum. De minimale hoeveelheden zijn ook echt minimaal, heeft u zwaar werk, dan kunt u een boterham, 1 zuivelproduct of een tussendoortje extra nemen. Ook zodra u zich licht in het hoofd voelt of het idee heeft dat u te weinig binnen krijgt kunt u iets extra’s nemen. Met andere woorden, door minder te eten kun je ook afvallen, zo simpel is het! Sonja Bakker is daar een goed voorbeeld van, zij geeft niks anders in haar boek aan door gevarieerd en met mate te eten, dus waarschijnlijk minder dan je normaal eet. Er zijn diverse tabellen op het net te verkrijgen waarin staat wat de normale hoeveelheden zijn per product en wat je zou moet eten om af te vallen. Bijvoorbeeld als je normaal 5-7 sneetjes brood per dag eet, zou je 3-5 sneetjes moeten eten om af te vallen. En zo pas je dit toe bij elk product welke je dagelijks eet!

Sporten

Ga nu beginnen met hardlopen en ontdek een van de beste manieren om gewicht te verliezen! Je verbrand meer calorieën dan in je dagelijkse bezigheden en het is nog leuk ook! Dus hardlopen is een van de manieren om dit te doen. Makkelijker kan eigenlijk niet, want je trek je sportkleding en sportschoenen aan en loopt zo de deur uit! Geen duur abonnement nodig van de sportschool en ook geen jaarlijkse terugkeer van de contributie van de voetbalvereniging! Dus klik hier en bestel snel het ‘afslanken met hardlopen’ boek!

 

This entry was posted in afvallen, Beginnen met Hardlopen. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>